Enginar Tava ve Tarator ”40 Enginar 16. Gün”

ezgi guven tarafından

23 Nisan tatili bitti, kalabalık gitti ve Cunda yine sakinleşti. Koşuşturduk, yorulduk ama bir yandan da çok güzel ve gururlu bir hafta sonu geçirdik. Konuklarımızı ağırladık, güzel yemekler, masalar hazırladık. Şimdi bir sonraki tatile kadar yine bizbizeyiz.

Tatil bitti ama ” 40 Enginar” tüm hızıyla devam ediyor. Bu günün enginarı enginar tava! Enginarları yine temizledik, sonra dörde böldük. Önce biraz tuz ve sarmısakla haşladık. Ayrı bir yerde un,bira ve baharattan bir bulamaç yaptık. Enginarları çöp şişlere dizdik, hazırladığımız karışıma buladık ve kızartmaya başladık. Diğer taraftan bayat ekmek içi, ceviz, sarmısak ve sirkeden tarator yaptık. İşte enginar tava.

 

Reklamlar